Dyson

BrianDixen - 29995080

Tech - gadgets - news - mobile

DYSON SUGER FANTASTISK!

 

Den nye Dyson poseløse støvsuger, suger bare alt skidt op på både parket-gulv og gulvtæpper.

 

Den er super smart og let at håndtere, og kommer både let ind under sofaen eller bordet. Du hænger let støvsugeren i holderen, som også lader støvsugeren op igen. En opladning klarer 20 minutters støvsugning – det er endnu ikke lykkes mig at tømme batteriet, men måske er mine kvadratmeter (ca. 80) også lige tilpas til støvsugeren??

 

Jeg har haft andre støvsugere, men jeg må sige, at jeg oftest tager Dyson V6 frem – den er både smartere og hurtigere at tage frem, end en stor støvsuger, som fylder mere.

 

Egentlig stod maskinen til max, som gør at den suger endnu mere, men man kan sagtens bare stille den til normalt – der suger den også fint! Max kan bruges hvis man støvsuger sæderne i bilen og skal have alle krummerne med på sædet. Bemærk at sugetiden nedsættes til 6 minutter ved max.

 

Jeg har den store model fra Dyson V6 – den koster over 4000 kr – med den model får man ekstra børster og mundstykker – jeg kan sagtens klare mig med den billigste V6 model, som koster godt 2600 kr.

 

Når Dyson V6 er fyldt, er det blot at tømme beholderen i skraldespanden, ved at klikke låget ned. Regn med, at man skal bruge fingrene til hjælp for at få de sidste hår ud. Også langt lettere end en pose