HUAWEI

BrianDixen - 29995080

Tech - gadgets - news - mobile

P8 NY MODEL FRA HUAWEI

 

Huawei P8 er en telefon, der i et elegant og slankt design sætter nye standarder for brugervenlighed og teknologisk formåen inden for kategorien smartphones. Faktisk er Huawei mindst ligeså god som andre Android produkter.

 

Thor Gøtz, direktør for Huawei Danmark Consumer BG er begejstret for det nye flagskib, der skal blive den mest brugervenlige smartphone på markedet:

 

”Huawei har via dybdegående markedsundersøgelser identificeret de faktorer, forbrugere verden over oplever som mest irriterende ved deres smartphones. Denne viden har vi brugt til at skabe en smartphone, som gør op med alle de faktorer, der forstyrrer brugervenligheden. Eksempelvis har vi udviklet et kamera, der kan tage skarpe billeder under meget svag belysning, hvilket er en klassisk udfordring for rigtig mange smartphones på markedet” siger Thor Gøtz.

 

Enestående kamera med kreative funktioner

 

For de forbrugere der sætter pris på et godt kamera, bliver der i alle henseender lagt op til kreativitet og leg med ultrahøj billedkvalitet og nye banebrydende funktioner. Foruden at kunne tage billeder under dårlige lysforhold, rummer P8 også kreative funktioner, som gør dine selfies til en helt ny oplevelse. Derudover har du mulighed for at lege filminstruktør i Director mode, hvor andre Androidenheder kan filme fra flere vinkler på samme tid og streame direkte til P8, hvor instruktøroverblikket skabes over alle vinklerne.

 

Brugeren kan ydermere indstille kameraets lukketid manuelt, hvilket giver unikke muligheder for at lege med lyset fra objekter i bevægelser og på den måde male lysstreger på billederne. Således kan eksempelvis et billede af et oplyst pariserhjul i bevægelse fremstå som én stor lysende cirkel. Faktisk er der tale om et rigtigt godt kamera, helt på højde med Sony Xperia Z3+. Faktisk er batteritiden også som Sonys produkter - her er også plus en dages batteritid !!

 

Nye standarder for netværksforbindelse

 

Huaweis markedsundersøgelser afslørede også en generel utilfredshed hos forbrugerne vedr. netværksforbindelsen fra deres smartphones. Foruden Huaweis egen stærke Signal+ teknologi løser P8 denne udfordring via en dobbeltantenne, der sikrer at telefonen altid er forbundet til det stærkest mulige signal. Hvis signalet på den ene antenne dykker, eksempelvis fordi du holder hånden for, skifter P8 over på den anden antenne og bibeholder således en stabil forbindelse. Denne teknologi vil sikre en signifikant nedgang i antallet at afbrudte opkald.

 

Faktisk er Huawei nr to i Europa, lige efter Samsung. Det viser analyser nemlig fra Kantar Worldpanel Comtech.

 

 

 

 

Fakta om Huawei P8

 

Kommer i farverne champagnehvid og grå

Er 6,4 mm tynd

2600mAh batteri

Kirin 930 Octa-Core 64-bit chipset processor, der giver 20% højere performance i forhold til smartphones med samme batterilevetid

Smart bagside af stål der sikrer en stabil og pålidelig struktur

Volumen kan hæves op til 58% over normalt niveau. I stærk vind kan telefonen reducere støj med op til 90% gennem brug af headsettet

Stærk bluetooth forbindelse, som kan integrere med diverse wearables som fx Huawei TalkBand B2

En valgfri E-link skærm giver mulighed for at omdanne metalbagsiden til en eBook på få sekunder

Med en Optical Image Stabilizer på op til 1,2 grader kan der tages billeder af høj kvalitet selv under kamerarystelser

Verdens første firefarvede RGBW sensor. Lyset forstærkes med 32% i højkontrast lyssituationer og dæmpes med 78% i svage lysforhold

DSLR-level uafhængig billedprocessor, der reducerer billedstøj og opfanger detaljer under både høje kontraster og svage lysforhold.

 

PRIS: UNDER 3500 DKK.