Nespresso

BrianDixen - 29995080

Tech - gadgets - news - mobile

PRODIGIO FRA NESPRESSO KAN LAVE

KAFFEN INDEN DU VÅGNER

 

Den nye kaffemaskine fra Nespresso skal blot have kaffekapslen i og så skal tiden stilles i appen, og vupti så er kaffen brygget, når man vågner...

 

Jeg vågnede i god tid, inden kaffen var klar, men jeg hørte det lille klik, da maskinen gik fra slukket til tændt, et halvt minut senere begyndte kaffen at løbe ned i koppen og yderligere et halvt minut senere var kaffen klar og kapslen skubbet ned i spanden efter brug!

 

Jeg må sige at jeg ikke syntes at det var noget særligt med funktionen fra Nespresso - som er Internet of Things fra Nespresso! Men det var kun indtil jeg havde prøvet den!

 

Prodigio maskinen forbindes trådløst med Nespressos smartphone app via Bluetooth Smart® teknologi, og når maskinen er forbundet til app’en, kan du med få ’swipes’ brygge enhver af de 23 Nespresso Grand Crus direkte fra sofaen. Via app’en kan du desuden:

• Få en påmindelse om at bestille nye kapsler

• Få en afkalkningspåmindelse

• Få besked, når beholderen til brugte kapsler er fuld

• Blive varslet, hvis vandbeholderen er tom

• Modtage fejl- og vedligeholdelsesmeldinger

• Slukke maskinen

 

Prodigio maskinen kombinerer på bedste vis et elegant og stilrent design med brugervenlighed og moderne teknologi. Prodigio fås i farverne Silver og Titan og kan brygge alle tre kopstørrelser; Ristretto, Espresso og Lungo. Maskinen fås desuden i to modeller: Prodigio og Prodigio&Milk, som har en integreret Aeroccino3 mælkeskummer.

 

Den nye Nespresso Prodigio maskinserie kommer i butikkerne fra den 15. marts 2016 med en vejledende udsalgspris på 1.599 kroner for Prodigio og 1.999 kroner for Prodigio&Milk.

 

Jeg tror at maskinen nok skal blive en succes..

 

Efter at have testet maskinen nogle uger, må jeg sige at jeg ikke benytter app funktionen andet end til at holde styr på, hvor mange kapsler jeg har tilbage...