Om

BrianDixen - 29995080

Tech - gadgets - news - mobile

I 1992 blev Brian Dixen uddannet som Pressefotograf på Ringkjøbing Amts Dagblad. Men den daværende chefredaktør Kristian Sand kunne hurtigt se, at Brian gerne ville skrive også.

 

Det blev til en lørdagsside om tech og gadgets.

 

I 2000 rejste Brian til København, hvor han fik job hos effector A/S, hvor han bl.a. skulle få Ericsson til at blive endnu mere kendt.

 

 

Syv måneder senere stiftede Brian Mobil, sammen med nogle svenskere, som gerne ville få Mobil ind på det danske marked.

 

 

Først startede Magasinet Mobil, siden kom MP3 Magasinet - men det fik kun godt et år, da Apple ikke ville spytte i annoncekassen.

 

 

I 2003 startede vi Magasinet Zoom, som skulle være et fotomagasin til den professionelle bruger Med Zoom kom vi også i EISA.

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I 2007 startede vi Android Magasinet og i 2009 kom iPhone Magasinet. I 2011 startede vi Windows Phone Magasinet

 

Teleeksperten

Brian Dixen har slået sine folder ofte på TV2, men faktisk startede han længe før..

 

I 2000 startede jeg Magasinet Mobil. Det skulle være et magasin som kun handlede om Mobiltelefoni, og vi skulle udkomme 8x om året. Med mindst 72 sider. "Hvad vil I dog fylde i det magasin" sagde Motorola og Alcatel, da vi besøgte dem. "Så mange mobiler laver vi slet ikke. "

 

 

Men historien viste at det skulle de komme til. Så jeg gik i gang, og fik hurtigt et par medarbejdere. Da vi havde været i gang et par måneder, fik jeg den lyse ide, at Mobil skulle i Go´ Morgen Danmark. Så jeg tog fat i dem, og jeg tror at de var så trætte af mig, at de til sidst sagde så kom da ind... Det blev til mere end 50 gange og vi har også lanceret MP3 Magasinet og Android Magasinet.

 

Men den store nyhed var alligevel iPhone Magasinet...Der ramte vi virkelig noget!!

 

I 2011 hvor krisen var på sit højeste, måtte vi lukke, da vores bank ikke troede på os - for vores svenske søsterselskab var nemlig gået i betalingsstandsning. Siden har en af de første ansatte - Steen Jørgensen - drevet Mobil.nu videre

Kort om Dixen