Plantronics

BrianDixen - 29995080

Tech - gadgets - news - mobile

GODT MUSIK ENDDA MED STEREO BLUETOOTH

 

 

Uanset om du vil fordybe dig i en spilleliste, lytte til et podcast eller se en film, giver BackBeat SENSE dig klassens bedste Bluetooth-batteritid, Smart Sensor-teknologi, lækkert design samt Plantronics’ velkendte signaturlyd, mens de lette materialer sørger for, at du stort set ikke mærker, at du har headsettet på.

‟Fra morgen til aften streamer folk musik, film mv., mens de er på farten. Jeg elsker bare at få ørerne varmet i den kolde tid. Og til det behøver de et headset, der er så let og komfortabelt, at de glemmer, de har det på,” siger Anders Blak Pedersen, der er Corporate Manager hos Plantronics i Danmark. ‟Med BackBeat SENSE giver vi musikelskerne et helt nyt type headset, der er udstyret med intuitiv sensorteknologi for at give brugeren det fulde udbytte af nutidens always-on, indholdsrige og musikfyldte virkelighed.”

Hvad er det, der gør BackBeat SENSE så anderledes? Det er de indbyggede sensorer, der automatisk sætter din musik på pause, når du tager headsettet af og dermed sparer strøm, når det ikke er i brug. Og som automatisk starter musikken igen, når du tager headsettet på. Intelligent parring gør det nemt og hurtigt at tilslutte headsettet og skifte frem og tilbage mellem forskellige enheder, ligesom headsettet også kan være tilsluttet to enheder på samme tid. En hviskende stemme opdaterer dig omkring batteristatus, forbindelsesstatus og meget mere. Ved at samle alle kontrolknapperne i én ørekop bliver headsettet meget nemmere og mere intuitivt at bruge. Batteritiden har desuden fået et seriøst boost og kan streame musik og film i op til 18 timer på en opladning.

Med dets innovative design sikrer BackBeat SENSE, at komforten er i top hele dagen. Den unikke hovedbøjle er designet til at passe 99 pct. af alle hovedstørrelser og fordele headsettets vægt jævnt, så man kan bære det i længere tid, uden at det bliver ubehageligt. Med en vægt på kun 140 g, cirka samme vægt som en smartphone, er BackBeat SENSE omkring 50 pct. lettere end de fleste andre on-ear Bluetooth-headset, der fås i dag.1 De bløde ørepuder med memory-skum former sig efter brugerens ører og forbedrer lydoplevelsen. Headsettets kompakte form og foldbare ørekopper gør det nemt og behageligt at bære BackBeat SENSE rundt om nakken, når de ikke er i brug.

Yderligere teknologier i BackBeat SENSE:

•Plantronics’ velkendte signaturlyd og dynamiske drivere skaber den perfekte balance mellem den rige bas, de klare høje toner og de naturlige mellemtoner, så du kan nyde din musiks fulde potentiale og høre hver en detalje.

•Avanceret Class 1 Bluetooth giver dig mulighed for at forbinde to smartphones eller tablets op til 100 meters afstand – samme længde som en fodboldbane.

•Dobbelte mikrofoner giver dig HD stemmekommunikation, så dine opkald og interaktion med stemmestyringsprogrammer som SiriTM, Google Now og Skype går klart igennem.

•OpenMicTM-teknologi til de gange, hvor du har brug for at høre dine omgivelser. Du kan slå OpenMic til eller fra med et enkelt tryk på en knap uden at misse et eneste beat.

•Fold-flat ørekopper gør BackBeat SENSE nem at transportere og opbevare, og der følger et holdbart etui med en smart lomme til lade- og lydkabler.

Plantronics prisvindende BackBeat-serie

BackBeat SENSE er det nyeste medlem af BackBeat-serien med trådløse stereoprodukter fra Plantronics. Andre BackBeat stereo Bluetooth-headset tæller blandt andet det anmelderroste BackBeat PRO over-the-ear trådløse headset med aktiv støjreduktion og rekordsættende 24 timers streaming. Det svedtætte og trådløse BackBeat FIT-headset, der har et unikt og sikkerhedsorienteret design samt en solid pasform, så headsettet bliver, hvor det skal uanset, hvor hårdt du arbejder. Og det populære BackBeat GO 2 + Charging Case trådløse in-ear headset, der giver dig sublim lyd i en utroligt lille og let indpakning. BackBeat PRO, BackBeat FIT og BackBeat GO 2+ Charging Case kan købes hos udvalgte forhandlere.

Pris og tilgængelighed

BackBeat SENSE vil være tilgængelige i to forskellige farver – Black/Espresso og White/Tan. BackBeat SENSE vil være tilgængelig fra september 2015 til en vejledende udsalgspris på DKK 1.499,-