SONY

BrianDixen - 29995080

Tech - gadgets - news - mobile

SONY XPERIA Z5 COMPACT- VERDENS BEDSTE LILLE MOBIL!

 

Så er Z5 Compact på gaden i DK. Med samme specs som den større Z5, på nær skærmen. Z5 Compact har nemlig kun en 4,6 tommer skærm, mod de 5,2 tommer som Z5 har. Ellers er modellerne identiske.

 

Nyhederne er en fingeraftrykslæser, som sidder smart på siden. Først var jeg sur over, at den ikke sad i bunden som på iPhone 6 - men efter at have prøvet den i nogle uger, er jeg vild med den placering!!

Fingeraftrykslæseren fungerer godt og lige så hurtig som iPhone.

 

Kameraet er bedre end Z3 og Z3+ - rent faktisk er den på godt 23 MP - mod 20,7 MP tidligere. Men først og fremmest bliver mobilen ikke så varm som tidligere. Det er godt fordi den benytter 810 processoren, som og Z3+ anvender, men de har fået softwaren til at lave nogle tricks - skønt at man nu kan optage video i 4K uden at telefonen slukker, fordi den er blevet for varm :)

 

Batteritiden er også stadig god - så man efter en dags flittig brug sagtens kan lægge sig til at sove, og vide at der er strøm til næsten en dag mere! Det kunne andre producenter lære noget af!

 

Designmæssigt er Z5 Compact en smule mere kluntet at se på, den er blevet lidt tykkere, og det ser ikke godt ud designmæssigt, synes jeg! Men ellers en rigtig god mobil! Jeg vil gerne have den som min mobil ingen tvivl om det!

 

Eneste mangel må være trådløs opladning, men det kommer nok i Z6 om et år!!